Hoofdinhoud

Kom in contact met Tandartspraktijk Vreugdenhil

 

Telefoon nummer tijdens openingstijden: 078 613 20 53

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 9.00 - 17.00 uur

Vrijdag: 9.00 - 13.00 uur


Tussen 12.30 uur en 13.30 uur houden we lunchpauze.

 

 

Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten kunt u buiten werktijden en tijdens onze vakanties bellen naar 078 200 50 00. Wilt u buiten werktijden een afspraak maken of verplaatsen? Dan kunt u een mail sturen naar info@eigentanden.nl

 

Heel vriendelijk, kundig en er wordt altijd vooraf uitgelegd wat ze gaan doen.

Bereikbaarheid en parkeren

Wegwerkzaamheden

In verband met wegwerkzaamheden is het kruispunt van de Singel en de Hallincqlaan van 1 mei tot en met 20 mei 2023 afgesloten.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit alle hoeken van Dordrecht (en omgeving) goed bereikbaar, u hoeft geen rekening te houden met afgesloten wegen of eenrichtingsverkeer. Indien er wegafsluitingen in onze directe omgeving zijn zullen deze hier op de site aangegeven worden. Kijk voor uw afspraak dus altijd even of er bereikbaarheidproblemen zijn.

 

Bereikbaarheid met OV

Vanaf het centraal station van Dordrecht stoppen buslijnen 3 (richting Oudelandshoek) en 4 (richting Staart) bij de halte ‘Oranjelaan’. Vanaf hier is het 500 meter lopen naar Singel 78. Vanaf de halte steekt u bij het kruispunt/rotonde over en loopt de Stooplaan in. Als u deze weg door loopt tot het einde komt u uit op de Singel. Wij zitten in het vijfde pand aan uw linker kant.

Ook kunt u buslijn 10 nemen. Deze bus stopt naast de Schouwburg (halte 'Kunstmin'), recht voor ons pand (80 meter lopen). Deze busrit duurt wel langer.

 

Parkeren

Rondom ons adres is voldoende parkeergelegenheid. Zo kunt u parkeren aan de Singel, Samuel van Hoogstratensingel, Sint Jorisweg en de Hallincqlaan. Let op: Parkeren is niet gratis.

Parkeert u met een app? De parkeercode voor bovengenoemde straten is 7831.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Klik op onderstaande button voor meer informatie over het maken van een afspraak.


Afspraak maken