Hoofdinhoud

Intake

 

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk Zullen wij het een en ander uitleggen over onze praktijk/werkwijze, vragen stellen over uw (mond)gezondheid en de status opnemen van uw gebit. mogelijk zullen er ook röntgenfoto’s gemaakt worden. Afhankelijk van wat er bij het opnemen van de status en uit het röntgenologisch onderzoek komt zal er met u besproken worden of/wat voor behandeling er plaats zal moeten vinden.

Indien mogelijk vragen wij u uw dossier op te vragen bij de vorige tandarts. Als de röntgenfoto’s recent zijn (minder dan 2 jaar oud) zullen er geen foto’s gemaakt hoeven te worden, tenzij er problemen gevonden worden.

 

Halfjaarlijks onderzoek

 

Normaliter wordt er ieder half jaar een controle uitgevoerd. Bij de controle wordt uitgebreid gekeken naar uw gehele gebit. Indien nodig zullen er ook röntgenfoto’s gemaakt worden. Komt u regelmatig dan kunnen wij bij het maken van een afspraak rekening houden met de gemiddelde tijd die bij u gebruikt wordt om te reinigen. U hoeft hiervoor dan geen nieuwe afspraak te maken.